그림1

TEE Lab (Prof. EunMi Choi)’s paper published to IEEE Transactions on Electron Devices

Activities, News May 12, 2021

UNIST EE THz Vacuum Electronics and Applied Electromagnetics Lab (TEE Lab)’s paper, “Accurate Gyrotron Performance Prediction Based on Full 3-D Magnetic Field and Electron Beam Information Altered by Nonideal Factors”, by UNIST EE research fellows Dr. Ingeun Lee and Ashwini Sawant supervised by Prof. EunMi Choi has been published to IEEE Transactions on Electron Devices (IF: 2.913). The paper presents an accurate analysis of gyrotron performance by considering realistic electron beam information, asymmetric magnetic field focusing effect, and fabrication imperfections in the numerical simulation tool.